[[ $root.alertMsgText ]]

Yrittäjän Aloituspaketti

Yrityksen perustamisen yhteydessä on monta muistettavaa asiaa. Me autamme sinua hoitamaan peruspilarit kuntoon, jotta sinä voit keskittyä liiketoimintaasi. 

Aloituspaketin sisältämät pankkipalvelut

Yrityksen tili

Verkkopankki

Business Visa Debit

E-laskupalvelut

 

Pankkipalvelut ovat tärkeä peruspilari, jotta yrityksen liiketoiminnan ja kassavirran saa pyörimään.  Aloituspaketin kautta haluamme helpottaa sinua alkuun pääsemisessä. Pakettiin kuuluvat Nordean pankkiasioinnin peruspalvelut: yrityksen tili, e-laskujen lähetys ja vastaanotto, business visa debit –kortti,  sekä yrityksen classic verkkopankki että yrityksen mobiilipankki. Näitä ilman ei yrittäjä pääse alkuun.

 

Yrittäjänä voit myös ladata näiden palveluiden lisäksi käyttöösi Nordean maksuttoman tunnuslukusovelluksen, joka sopii kaikenkokoisille yrityksille. Mobiiliasiointi mobiilipankin ja tunnuslukusovellusta käyttäen on tehnyt maksamisesta entistä joustavampaa. Raha-asioita voi hoitaa milloin ja missä. Enää ei siis tarvitse odotella, milloin pääsee tietokoneelle käyttämään verkkopankkia tai mennä konttoriin. Monien yrittäjien mielestä puhelimen tunnuslukusovellus myös päihittää perinteiset tunnuslukulistat kätevyydellään. On myös oleellista, että useamman yrityksen omistaja voi hoitaa samalla tunnuslukusovelluksella kaikkien yrityksiensä raha-asioita, ja tämän lisäksi myös henkilökohtaisia pankkiasioitaan. Näppärää ja helppoa, eikö?

Nordean Business Centre on yrittäjiä varten auki 24 tuntia 7 päivänä viikossa.

Numerossa 0200 21 21 vastataan mielellään lisäkysymyksiin ja autetaan sinua alkuun yrittäjyyden polulla.

 

TILAA ALOITUSPAKETTI

 

OnnistuYrittäjänä.fi -palvelun kautta saat pankkiasioiden lisäksi hoidettua kuntoon myös tärkeimmät vakuutusasiat. Yrittäjänä on hyvä huomata, että tarpeet voivat muuttua ja vaihdella nopeastikin alun jälkeen.  Kun kunnossa ovat nämä peruspilarit, on niiden päälle helppo lähteä jatkojalostamaan palveluita omien tarpeiden mukaan.

 

Oikeusturvavakuutus

Oikeusturvavakuutus voi olla uutta yritystoimintaa aloittavan tärkein turva. Joskus ensimmäiset sopimukset kirjoitetaan perustettavan yrityksen nimissä ennen kuin yritystä on ehditty edes rekisteröidä.

 

Yllättävät oikeudenkäyntikulut voivat keikauttaa pahasti erityisesti pienen yrityksen budjettia. Siksi uuden yrittäjän on yleensä syytä ottaa nimenomaan oikeusturvavakuutus ensimmäiseksi vakuutuksekseen. Joskus sille voi olla tarvetta ennen kuin itse yritystä on edes perustettu.

 

Aloittavan yrityksen lukuun tehty sopimus, vaikkapa vuokrasopimus, on oikeusturvavakuutuksen piirissä vain jos vakuutus on otettu ennen sopimuksen tekemistä. Tiedonpuutteen vuoksi moni alkuvaiheen sopimus jääkin yrittäjän omalle riskille.

 

Vaikka yrittäjä itse toimisi moitteettomasti, joukkoon mahtuu aina niitä, joiden kanssa asiat eivät suju ”herrasmiessopimuksen” mukaisesti. Liikehuoneiston kunto on sovittua heikompi, alihankkija ei toimita tavaraa aikataulussa tai yhteistyökumppani jättää sovitut velvoitteet hoitamatta.

 

Yrityksen oikeusturvavakuutuksesta korvataan välttämättömät ja kohtuulliset asianajo- ja oikeudenkäyntikulut riita- tai rikosasioissa. Tyypillisiä tapauksia ovat sopimusriidat, työsuorituksista tai palkkasaatavista johtuvat riidat sekä vahingonkorvausvaatimukset rikosasioissa. Yrityksen asiakas jättää esimerkiksi laskun maksamatta tai vastikään palkatun työntekijän kanssa hommat eivät luistakaan toivotulla tavalla.

 

Jos oikeuteen mennään, hävinnyt osapuoli joutuu yleensä maksamaan vastapuolen oikeudenkäyntikulut. Oikeusturvavakuutuksella voidaan kattaa myös nämä kulut.

 

Hoida pankki- ja vakuutusasiat kerralla kuntoon

 

Hanki aloituspaketti!


x