[[ $root.alertMsgText ]]

Yrittäjän työpöytä

Hanki eväät kasvuun

Laita pyörät pyörimään ja liiketoiminta kasvuun

Tämän päivän sankareita yhteiskunnallisessa keskustelussa ovat kasvuyrittäjät. Kasvua halutaan ja kasvuun kannustetaan. Yrityksen kasvattaminen on paitsi asennetta, myös hyvää suunnittelua ja sparrausta. Kasvu kuuluu kaikille!

Kasvu tarvitsee myös hyvää sparrausta. Mieti luovasti ja suunnittele kasvuloikkaasi huolella palvelun työkaluilla. Voit myös hakea mukaan Kasvu Open kasvuohjelmaan.

Kasvu lähtee aina halusta kasvaa. Tutkimusten mukaan 60% niistä yrityksistä, jotka haluavat kasvaa myös kasvavat. Asenteella on siis merkitystä. Kasvu ei ole yrityksen elinkaaresta riippuvainen. On niitä jotka lähtevät heti alusta saakka voimakas kasvu mielessä liikkeelle. Sitten on niitä, joilla toiminta on vakiintunut ehkä pitkäksikin aikaa, kunnes lähdetään voimakkaaseen kasvuun. Olipa tilanne mikä hyvänsä, kasvaminen vaatii vahvaa liiketoiminnan suunnittelua, jotta liikevaihdon ja henkilöstömäärän kasvu, mahdollinen kansainvälistyminen ja tuotekehitys kulkevat hallitusti eteenpäin ja riskit pidetään ulkokehällä.


Kasvu Open kasvuohjelma mahdollistaa konkreettisia tekoja yritysten kasvusuunnitelmien toteuttamiseksi. Kasvu Open törmäyttää yli 900 menestyneen yritysjohtajan osaamisen ja 850 tulevaisuuden potentiaalisen suuryrityksen kasvuideat – yrityksille aina maksutta. Saat laadukkaita neuvoja asiantuntijoilta ja kullanarvoiset eväät kasvun toteuttamiseen.

Suunnittele liiketoimintaasi


Lue parhaat vinkit liiketoiminnan kasvuun

Hae Kasvu Openiin

Kasvu Open on Suomen suurin yritysten kasvuohjelma ja sparrauskilpailu, jossa etsitään Suomen kovinta kasvuhakuista yritystä.

Myös sinun kannattaa lähteä kasvun polulle

Julius Manni, Head of New Business, IF Vahinkovakuutusyhtiö
Haluan kannustaa kaikkia yrittäjiä pohtimaan rohkeasti kasvun mahdollisuutta. Suunnittelutyökalujamme hyödyntämällä ja hyvin suunnittelemalla löydät oikeat polut kasvulle. Sen jälkeen vahva sparraus Kasvu Openissa vie suunnitelmat konkreettiselle tasolle. If haluaa olla tukemassa yrittäjiä matkalla menestykseen omalla osaamisellaan ja ammattitaidollaan.
Ville-Veikko Laukkanen, varatoimitusjohtaja, Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma
Kasvu Open mahdollistaa yrityksille erinomaisen paikan ja kokemuksen kasvuyrittäjyyteen. Voimavaraa kasvuun ja parhaan hyödyn osallistumisesta KasvuOpeniin saa hyvällä suunnittelulla OnnistuYrittäjänä -palvelussa. Maamme tarvitsee kasvuyrityksiä ja sen vuoksi Varma on mukana Kasvu Openissa. Menestys tulee niille, jotka uskaltavat uudistua.
Sampsa Laine, Nordea liiketoimintajohtaja, pk-yritykset
Avain kestävään kasvuun on verkostoituminen ja osaavien partnereiden hyödyntäminen. Kasvu Open tarjoaa erinomaisen tilaisuuden kaikkeen tähän ja myös ovia kansainvälistymiseen. Kasvuhakuisen yrityksen kannattaa siis ehdottomasti tarttua tilaisuuteen ja hyödyntää laajan kumppaniverkoston osaamista liiketoimintansa ja rahoitusrakenteensa kehittämiseen. Nordealla on ilo olla osa tätä kasvun kansanliikettä ja vauhdittaa tälläkin kaudella jälleen uusia yrityksiä menestyksen polulle.

x