[[ $root.alertMsgText ]]

Yrittäjän työpöytä

Hanki eväät kasvuun

Laita pyörät pyörimään ja liiketoiminta kasvuun

Tämän päivän sankareita yhteiskunnallisessa keskustelussa ovat kasvuyrittäjät. Kasvua halutaan ja kasvuun kannustetaan. Yrityksen kasvattaminen on paitsi asennetta, myös hyvää suunnittelua ja sparrausta. Kasvu kuuluu kaikille!

Luotsaa yrityksesi kasvuun ja menestykseen! OnnistuYrittäjänä.fi-suunnittelutyökalut auttavat yritystäsi suunnitelmien hiomisessa ja vahvat kasvun mahdollistajat Nordea, If ja Varma sparraavat asiantuntijatukensa voimalla yritystänne kasvamaan.

Pk-yrityksien ja yrittäjyyden tukeminen on äärimmäisen tärkeää Suomen kaltaiselle, pienelle taloudelle. Kasvuyrityksien merkitys on siis koko kansantaloudelle huomattava, sillä kasvaessaan ne luovat uusia työpaikkoja ja tehostavat talouskasvua. Siksi on tärkeää tunnistaa kasvuyritykset ajoissa, jotta niille voidaan tarjota tukea erityisesti liiketoiminnan alkaessa.


Kasvu on usein elinehto globaalissa kilpailussa pärjäämiseen. Menestyvän kasvuyhtiön tunnistaa huolellisesti valmistelluista suunnitelmista. Yrittäjyyttä ja kasvua tukemaan Varma, Nordea ja If ovat luoneet OnnistuYrittäjänä.fi-sivuston, jonka avulla voit suunnitella, visualisoida ja viestiä tärkeimpiä liiketoiminnan osa-alueita kasvun matkalla.

Suunnittele liiketoimintaasi


Lue parhaat vinkit liiketoiminnan kasvuun

Hae Kasvu Openiin

Kasvu Open on Suomen suurin yritysten kasvuohjelma ja sparrauskilpailu, jossa etsitään Suomen kovinta kasvuhakuista yritystä.

x