[[ $root.alertMsgText ]]

Yrittäjän työpöytä

Hanki eväät kasvuun

Laita pyörät pyörimään ja liiketoiminta kasvuun

Tämän päivän sankareita yhteiskunnallisessa keskustelussa ovat kasvuyrittäjät. Kasvua halutaan ja kasvuun kannustetaan. Yrityksen kasvattaminen on paitsi asennetta, myös hyvää suunnittelua ja sparrausta. Kasvu kuuluu kaikille!

Kasvu tarvitsee myös hyvää sparrausta. Mieti luovasti ja suunnittele kasvuloikkaasi huolella palvelun työkaluilla. Voit myös hakea mukaan Kasvu Open kasvuohjelmaan.

Kasvu lähtee aina halusta kasvaa. Tutkimusten mukaan 60% niistä yrityksistä, jotka haluavat kasvaa myös kasvavat. Asenteella on siis merkitystä. Kasvu ei ole yrityksen elinkaaresta riippuvainen. On niitä jotka lähtevät heti alusta saakka voimakas kasvu mielessä liikkeelle. Sitten on niitä, joilla toiminta on vakiintunut ehkä pitkäksikin aikaa, kunnes lähdetään voimakkaaseen kasvuun. Olipa tilanne mikä hyvänsä, kasvaminen vaatii vahvaa liiketoiminnan suunnittelua, jotta liikevaihdon ja henkilöstömäärän kasvu, mahdollinen kansainvälistyminen ja tuotekehitys kulkevat hallitusti eteenpäin ja riskit pidetään ulkokehällä.


Kasvu Open kasvuohjelma mahdollistaa konkreettisia tekoja yritysten kasvusuunnitelmien toteuttamiseksi. Kasvu Open törmäyttää yli 900 menestyneen yritysjohtajan osaamisen ja 850 tulevaisuuden potentiaalisen suuryrityksen kasvuideat – yrityksille aina maksutta. Saat laadukkaita neuvoja asiantuntijoilta ja kullanarvoiset eväät kasvun toteuttamiseen.

Suunnittele liiketoimintaasi


Lue parhaat vinkit liiketoiminnan kasvuun

Hae Kasvu Openiin

Kasvu Open on Suomen suurin yritysten kasvuohjelma ja sparrauskilpailu, jossa etsitään Suomen kovinta kasvuhakuista yritystä.

x