[[ $root.alertMsgText ]]

Kasvu Open

Kasvu Open on Suomen suurin yritysten kasvuohjelma ja sparrauskilpailu, jossa etsitään Suomen kovinta kasvuhakuista yritystä. Kasvu Open törmäyttää yli 900 menestyneen yritysjohtajan osaamisen ja 850 tulevaisuuden potentiaalisen suuryrityksen kasvuideat – yrityksille aina maksutta.

Kasvu Open 2015 osallistujat 

Yli 1 mrd uutta liikevaihtoa seuraavan kahden vuoden aikana

64% yrityksistä hakee voimakasta kasvua

Tulevaisuuden työllistäjiä: Hlömäärä lähes kolminkertaistuu seuraavan kahden vuoden aikana

Suurin osa yrityksistä (61%) tähtää Euroopan markkinoille

Kasvu kuuluu kaikille

Kasvu Open mahdollistaa osallistuville yrityksille kasvun, josta ne eivät ole edes osanneet uneksia. Kasvu Open ei katso yrityksen ikää, kokoa tai toimialaa. Meidän mielestämme kasvu kuuluu kaikille - ihan jokaiselle yritykselle. 

 

Kasvunälkä lähtee aina yrittäjän omista lähtökohdista, oli tavoitteena sitten kasvattaa yrityksen liikevaihtoa, henkilöstömäärää, lanseerata uusi tuote tai selvittää kansainvälistymisen mahdollisuuksia. Oli kasvusuunnitelmasi mikä tahansa, Kasvu Openista saat työkaluja suunnitelmiesi toteuttamiseen.

 

Keskitymme liiketoimintaan

Kasvu Open ei ole hypeä, vaan konkreettisia tekoja yritysten kasvusuunnitelmien toteuttamiseksi. Kasvu Open Kasvupoluilla yrityksesi kohtaa 10 kasvun asiantuntijaa eli mylläriä 45 minuutin mittaisissa kahdenkeskeisissä tapaamisissa. Näissä tapaamisissa myllärit haastavat, kyseenalaistavat ja auttavat sinua näkemään uusia ratkaisuvaihtoehtoja kasvun toteuttamiseksi ja antavat oman kontaktiverkostonsa käyttöösi.

Mylläreitä Kasvu Openissa on mukana yli 900. He ovat osaamisensa todistaneita alansa asiantuntijoita. Taustaltaan he ovat enkelisijoittajia, myynnin osaajia, markkinoijia, eri maiden ja kansainvälistymisen tuntijoita, vientiyritysten johtajia, toimitusjohtajia ja strategian sparraajia.

Kasvu Open pähkinänkuoressa

375 yritystä saa ilmaista sparrausta

110 tapahtumäpäivää valtakunnallisesti

10k osallistujaa tapahtumissa

950 asiantuntijaa sparraamassa

Onko yrityksesi seuraava voittaja?

Aloita oma kasvumatkasi hakemalla sopivalle toimiala- tai aluekohtaiselle Kasvupolulle. Siitä alkaa selkeä, viitoitettu reitti vauhdilla maailmalle. Osallistumalla et menetä mitään, mutta hyödyt takuulla uusien oivallusten ja yhteistyöverkostojen muodossa. Onko yritykselläsi varaa jättää tämä maksuton tilaisuus käyttämättä? Hae mukaan!

 


x