[[ $root.alertMsgText ]]

Laskutusohjelma ja yrityksen myyntityökalut yhdessä ohjelmassa

Ilmainen ja helppo laskutus, CRM sekä projektinhallinnan työkalut

Laskutusohjelma ja yrityksen työkalut samassa ohjelmassa

OnnistuYrittäjänä.fi auttaa yhdessä Taimerin liiketoiminnan ohjausjärjestelmän kanssa toteuttamaan ideasi ja onnistumaan yrittäjänä. Taimer tarjoaa työkalut palkanmaksua varten sekä asiakasrekisterin hallintaan. Taimer sisältää myös myynninhallinnan ja helppokäyttöisen laskutusohjelman.

 

Taimerin käyttäjänä voit hankkia samalla Varman ja Ifin tarjoamat yrityksen vakuutukset. Taimerin laskutusohjelma toimii saumattomasti myös Nordean e-laskutuksen kanssa. Taimer on kokonaisuus, joka sitoo kaikki palvelut ja sovellukset yhteen.

Taimer digitalisoi yrityksen liiketoiminnan

Taimer on liiketoiminnan ohjausjärjestelmä, joka korvaa jopa kahdeksan sovellusta keventäen ja vähentäen yrittäjien työtaakkaa. Se toimii saumattomasti yhteistyökumppanien sovellusten ja integraatioiden kanssa.

Yhteistyössä Taimer.com kanssa

OnnistuYrittäjänä.fi on toteuttanut yrityksen hallintatyökalut yhteistyössä Taimerin kanssa. Taimer.com on yrittäjille suunnattu helppo ja tehokas työkalu, jolla hallitset yrityksesi asiakkuuksia, laskutuksen, myynnin, ajanhallinnan ja paljon muuta. Taimer on integroitu myös palkanmaksuun ja taloushallinnon ohjelmiin.

Kokeile ilmaiseksi

Hallinnollisten palveluiden saumaton yhteistyö on yrittäjän unelma

Yrittäjän tavoite on kehittää liiketoimintaansa. Samalla hallinnollinen puoli ja erilliset palvelut kuormittavat vieden yrittäjältä tehokasta työaikaa. Taimer on sitonut palvelut yhden palvelun alle ja digitalisoinut vanhanaikaiset käytännöt palvelemaan yrittäjää.

 

Taimer yhteistyökumppaneineen säästää yrittäjän aikaa tehostaen yrityksen hallinnollisen puolen yhden ohjelmiston alle. Taimer on toiminnanohjausjärjestelmä, jonka kautta pystyt hoitamaan käytännössä kaiken aina asiakkuudenhallinnasta, resursointiin ja myyntiputken hallintaan. Myös työajanseuranta ja palkanmaksu käyvät vaivattomasti Taimerin kautta.

 

Taimer toimii yhteistyössä Nordean kanssa, mikä mahdollistaa yrittäjälle yritystilin kortteineen, e-laskutuksen ja Siirto-mobiilisovelluksen käytön. Sen kautta voit maksaa ja vastaanottaa maksuja reaaliaikaisesti. Taimerista saat suoraan hankittua Varman työeläkevakuutukset. Myös Ifin tarjoamat yrityksen tarvitsemat vakuutukset tulevat palveluun. Lisäksi työnantajat voivat Palkkaus.fi:n palvelulla maksaa palkan kerralla oikein yhdellä verkkomaksulla, josta tilitetään työeläkevakuutusmaksujen lisäksi muut erät ja luodaan automaattiset raportit kirjanpitoon.

 

Tutustu Taimeriin lyhyillä videoilla


x