[[ $root.alertMsgText ]]

Maksupääte - kätevästi ilman käteistä

Yrittäjä ymmärtää busineksen päälle. Sen vuoksi maksupääte kulkee mukana missä ikinä hän liikkuukin: kivijalkamyymälässään, messuilla tai vaikka asiakkaan luona.

Maksupäätelaite:

Lisää myyntiä ja säästää yrittäjän aikaa

Helpottaa ja nopeuttaa kaupantekoa

Korttimaksaminen on yrittäjälle edullisempaa

Kuvetta kaivetaan aina

Historia peilaa itseään: Kun mietitään, mitkä toimenpiteet toistuvat yrittäjän arjessa kaikkein eniten, nousee maksaminen mieleen heti ensimmäisten asioiden joukossa. Sen vuoksi kaupanteon pitäisi aina sujua niin jouheasti, ettei sitä oikeastaan tarvitse edes ajatella.

 

Kuvetta on kaivettu aina. Rahan pitää vaihtaa omistajaa rutiininomaisesti ja maksupäätteen toimia nopeasti, jolloin kassajonot lyhenevät ja palveluaika nopeutuu. Kaupanteon sujuvuuteen kannattaisikin panostaa heti yritystoiminnan alusta alkaen, sillä vaikuttaahan näppärästi sujunut maksukokemus positiivisesti myös mielikuvaan yrityksen asiakaspalvelusta.

Maksupääte lisää myyntiä ja säästää aikaa

Olet varmasti kuullut sanottavan: "Minulla ei valitettavasti ole yhtään käteistä." Se on kaupan kannalta harmi, jos yrittäjällä ei ole tarjota mahdollisuutta maksaa kortilla.

Maksupääte nimittäin lisää myyntiä todennäköisellä varmuudella, sillä nykyisin kaksi kolmesta suomalaisesta höylää ostoksensa ja hankkimansa palvelut pankkikortilla.

Työpäivän päätteeksi tehtävät päiväkassan tilitykset ja vaihtorahojen sumplimiset unohtamatta niihin hukkuvaa aikaa ovat kaikki eilistä päivää: korttimaksaminen on vaivattomin ja varmin tapa hoitaa kaupanteko. 

Laitteesta on hyötyä niin yrittäjälle kuin asiakkaalle

Maksupäätteen tuomia hyötyjä ovat muun muassa turvallisuus ja nopeus, kun korttimaksujen hyvitykset maksetaan suoraan tilillesi. Lähimaksukortilla suoritettu maksutapahtuma kestää vain pari sekuntia, samoin kuitin tulostaminen.

Korttimaksaminen on yrittäjälle edullisempaa 

Kortilla maksaminen on myös käteiskauppaa edullisempi vaihtoehto, kuten työ- ja elinkeinoministeriön Työelämä- ja markkinaosaston 9.1.2014 julkaisemassa raportissa summataan: 

"Asiantuntija-arvion mukaan maksukortilla maksaminen on kokonaistaloudellisesti käteistä edullisempaa noin 3-4 euron ylittävissä maksuissa."

Hanki maksupääte käyttöösi

Maksupäätteen vuokraaminen ei vaadi minimituloja. Jotta saat laitteen käyttöösi, sinun on tehtävä pankin kanssa sopimus korttitapahtumien vastaanotosta sekä erillinen sopimus maksupalveluntarjoajan kanssa. 

Kuukausiperusteisiin vuokrahintoihin sisältyy maksupäätteen lisäksi ja palveluntarjoajasta riippuen muun muassa maksupäätetapahtumien varmennukset, varmennus- ja maksutapahtumien tallennus, maksujen välitys suoraan pankkiin, ohjelmiston ylläpito ja asiakastuki.
 


x