[[ $root.alertMsgText ]]

Tarinamme

 

Kuinkakohan monta yritystä olisi Suomessa perustettu enemmän, jos olisi yksi paikka mihin uudet ja kokeneemmat yrittäjät voisivat tulla tarkistamaan että he ovat menossa oikeaan suuntaan?

Ratkaisuksi tähän haasteeseen perustettiin vuonna 2015 OnnistuYrittäjänä-sivusto, kun If, Varma ja Nordea loivat yhteisvoimin sivuston tukeakseen yrittäjiä liiketoiminnan haasteissa. Ohjaamme yrittäjän hänen tilanteeseensa sopivien työkalujen ja palveluiden ääreen, joita ilman yrityksen toiminnan aloittaminen saattaisi olla hankalaa, riskialtista ja kannattamatonta. Artikkelien kautta yrittäjä löytää inspiraatiota sekä hyviä vinkkejä talouden, yrityksen ohjaamisen ja perustamisen asioissa.

 

OnnistuYrittäjänä-sivuston kulmakivinä ovat tuki, helppokäyttöisyys sekä mahdollistaminen. Palvelumme löytyvät nopeasti ja kätevästi yhden sivuston alta. Tarjoamme vierailijalle työkalujen ja vinkkien lisäksi myös Nordean, Ifin ja Varman räätälöidyt pankki- ja vakuutuspalvelut. Unelmanamme on mahdollistaa yrittäjien menestys ja valoisa tulevaisuus.

 

         Me haluamme että sinä onnistut.

Lupaamme että:

Annamme ajankohtaista sisältöä ja neuvomme 

yritystäsi.

Löydät ilmaiset, alati kehittyvät työkalut yrityksesi suunnittelua ja kasvua varten.

Kauttamme saat Nordean, Varman ja Ifin räätälöidyt vakuutus- ja pankkipalvelut.

Olemme täällä sinua sekä yritystäsi varten, satoi tai paistoi.

OnnistuYrittäjänä-tiimi koostuu Nordean, Ifin ja Varman asiantuntijoista, joiden tehtävänä on olla mukana yrittäjän arjessa ja vastata yrittäjien kysymyksiin yritys-, pankki-, ja vakuutusasioissa. Neuvomme lisäksi yrittäjiä sellaisten palveluiden ääreen, jotka heidän kannattaa hankkia. Tiimimme haluaa antaa aidon panoksensa suomalaisen yrittäjyyden edistämiseksi.      

 

Tiimiimme saat yhteyden tästä.

 

 

Suunnitteletko yrityksen perustamista? Paras päivä aloittaa on tänään. 

 

Kokeile suunnittelutyökalujamme!


x