[[ $root.alertMsgText ]]

Webinaaritse uutta tietoa, taitoa ja jaksamista arkeen

 

Mitkä olivatkaan YEL-vakuutuksen rajat tai milloin tarvitsinkaan TyEL-vakuutuksen? Mistä työkykyjohtamisessa on kyse? Mitä rahoitusvaihtoehtoja yrittäjille on tarjolla? Mitä vakuutuksia kasvavan  yrityksen tulisikaan hankkia? Mikä tulorekisteri? Näihin ja moneen muuhun kysymykseen saat vastauksen ilmoittautumalla mukaan webinaareihimme.

 

Olemme koonneet arkeasi ja arjen prosessejasi helpottamaan listan webinaareja, joihin ilmoittautumalla saat ajankohtaista päivitettyä tietoa vaivattomasti. Webinaari on helppo ja nopea keino oppia uutta tai päivittää omaa tietopankkia ajantasalle. Voit kuunnella webinaareja missä vain ja milloin vain, kunhan sinulla on toimiva verkkoyhteys ja 30 minuuttia taukoa kalenterissa. 

 

Valitse itsellesi sopivimmat aiheet ja ilmoittaudu mukaan. Mikäli webianarilistalta ei löydy juuri sinun yrityksesi tarpeisiin osuvaa aihetta, lähetäthän meille palautetta. Päivitämme webinaari- ja tapahtumalistaustamme jatkuvasti.

 

Ps. Löydät YouTubesta Varman kanavalta myös tallenteita aiemmin pidetyistä webinaareista.

 

Tervetuloa mukaan tapahtumiin ja webinaareihin!

 

Mikä on webinaari on verkossa toteutettava seminaari, johon osallistuminen ei vaadi fyysistä läsnäoloa. Voit osallistua webinaariin omalla tietokoneellasi tai mobiililaitteella. Webinaaria pääset seuraamaan verkon välityksellä missä tahansa ja Varman webinaareista saat myös tallenteen sekä materiaalin jälkikäteen itsellesi, kunhan muistat ilmoittautua mukaan. Parhaimman webinaarikokemuksen saat, kun sinulla on hyvä internet-yhteys ja rauhallinen tila. Webinaarit tuottaa Työeläkeyhtiö Varma.


x