[[ $root.alertMsgText ]]

Yrittäjän matkaa turvaamassa

Aloittava yrittäjä voi hoitaa pankki- ja vakuutusasiansa kuntoon nopeasti ja helposti OnnistuYrittäjänä-tiimin avustuksella.

 

Nordean, Varman ja Ifin muodostama Onnistu yrittäjänä -tiimi tarjoaa palvelua aloittaville ja toimiville yrittäjille. Yrityksen vakuutus- ja pankkiasiat hoituvat kuntoon yhden kanavan kautta puhelimitse, sähköisten palvelujen avulla tai kasvotusten.

Kartoitamme yrittäjän vakuutustarpeen oikealle tasolle ja kerromme esimerkiksi, mihin kaikkeen YEL -työtulo vaikuttaa. YEL-työtulo on yrittäjän sosiaaliturvan perusta. Se ei vaikuta pelkästään eläkkeen määrään, vaan myös esimerkiksi Kelan myöntämiin päivärahoihin, yhteyspäällikkö Anne Kekki-Heleoja Varmasta kertoo.

 

Yksi huoli vähemmän

Tiimin slogan kuuluu ”yrittäjän matkaa turvaamassa”. Yrittäjien tiedon tarpeet ovat hyvin eritasoisia yrittäjyyden eri vaiheissa.  

 

- Meillä on osaaminen ja ammattitaito. Luomme lisäarvoa asiakkaalle, jotta hän oikeasti tietää, mikä vaikuttaa mihinkin, tiivistää tiimin jäsen Miikka Nikkilä Varmasta.

 

- Palvelu on lähtenyt hyvin liikkeelle. Asiakkaat antavat jo pankin kanssa asioidessaan kiitosta siitä, että tämä on hyvä juttu ja poistaa yhden ison huolen aloittavalta yrittäjältä, Kekki-Heleoja lisää.

 

Palvelu tukee tiimin toimintaa

Tiimin ja yrittäjän välisiä keskusteluja tukee OnnistuYrittäjänä.fi -palvelu, jossa on paljon yrittäjän alkutaivalta helpottavaa asiaa ja työkaluja. Sivuston palveluvalikoimaan on tullut uutena lisäyksenä Yrittäjän aloituspakkaus.

Nordea, Varma ja If ovat rakentaneet palvelun työkaluksi, jossa yritystoimintaa suunnittelevat tai aloittavat yrittäjät saavat tukea esimerkiksi pankkiasioihin ja lakisääteisiin vakuutusasioihin, kertoo yritysasiakkuuksien johtaja Mika Mäkinen Varmasta.

Verkkopalvelua kehitetään yhteistyössä asiakkaiden kanssa tukemaan yrittäjyyden polkua yrityksen eri vaiheissa. Yrittäjän matkalla eteen tulee muun muassa ensimmäisen työntekijän palkkaaminen, rahoitustarpeita, uusien toimitilojen tarve – ehkä yrityskauppakin.

 

Onko sinulla kehitysehdotus? Kerro se meille!

Lähetä palautetta

 

 

- On tärkeää, että yrittäjällä on mielikuva, kehen voi ottaa yhteyttä ja mistä apua löytyy, jotta yrittäjä voi keskittyä siihen toimintaan, mitä varten yritys on luotu, Mäkinen toteaa.

Kuvassa vasemmalta Anne Kekki-Heleoja, Kirsi Kilpeläinen, Miikka Nikkilä ja Niclas Forsman.

 

- Palvelu on lähtenyt hyvin liikkeelle. Asiakkaat antavat jo pankissa kiitosta siitä, että tämä on hyvä juttu, ja poistaa yhden huolen aloittavalta yrittäjältä, yhteyspäällikkö Anne Kekki-Heleoja kertoo.

 

Kaipaatko apua yrityksesi pankki- tai vakuutusasioiden järjestämisessä?

OnnistuYrittäjänä -tiimi turvaa matkaasi!

Lähetä yhteydenottopyyntö!

 

Teksti: Jouni Suolanen
Kuvat: Susa Junnola


x